Joomla Template by Create a Website

Paul McCartney : De Biografie, Philip Norman

Geschreven door Stefan

Paul McCartney, de aaibaarste der Beatles. Hij die de groep heeft doen splitten toen hij het management ervan in handen van zijn schoonvader wilde geven, nadat hij met Linde Eastman was getrouwd, een blonde en Amerikaanse Yoko Ono.

 

McCartney, die met Wings noch solo aan het fenomenale succes van de Faf Four kon tippen, maar die-op zijn mislukte huwelijk met de pathologische leugenaarster Heather Mills na-een makkelijk, saai leventje heeft geleid.

Auteur Philip Norman Slooft zich uit om al die vooroordelen te ontkrachten. Hij zet zijn onderwerp neer als een ambitieus, door muziek bezeten man, een zorgzame echtgenoot en vader.Dat McCartney tijdens zijn lange relatie met actrice Jane Asher constant naast de pot piste, is bijna een opluchting.In tegenstelling tot zijn al even degelijke biografie van John Lennon, waarin hij beweerde dat Lennon seksuele gevoelens voor zijn moeder koesterde, doet Norman geen saillante onthullingen. De waarde van dit werk schuilt in de compleetheid: Paul McCartney lezen is hem (beter) kennen.

 

Hits: 1315